Grip domuz gribine çevirebilir dikkatli olun.

Kasım ayı ile birlikte Türkiye soğuk ve yağışlı havaya teslim oldu. Antalya'da yarın(4.11.2009) şiddetli fırtına bekleniyor. İl genelinde, eğitime yarın ara verildi.

Karakış doğuda hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Tokat-Sivas karayolunda şiddetli yağış yüzünden heyelan meydana geldi..

Sivas'ın Suşehri ilçesinde ise kar nedeniyle 28 köyle ulaşım sağlanamıyor. Ekipler yol açma ve temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Muş'ta bir köy minibüsü karlı yolda saatlerce kurtarılmayı bekledi.

Şiddetli yağışın vurduğu Şırnak'ın Silopi ilçesinde bu kez toz bulutu etkili oldu. Irak ve Suriye'deki çöller üzerinden esen kum fırtınaları nedeniyle Silopi'de görüş mesafesi 200 metreye kadar düştü.

Antalya'da ise Çarşamba günü şiddetli fırtına bekleniyor. Fırtınanın saatteki hızının yer yer 90 kilometreyi bulabileceği belirtildi.

Uyarıyı dikkate alan valilik, il genelinde eğitime 1 gün ara verdi.

Siirt'te de selin ardından yaralar sarılıyor. Selden etkilenen vatandaşlara 90 çadır, 450 battaniye ve 270 yatak da dağıtıldı. Ayrıca bin 500 gıda paketi de vatandaşlara verildi.

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde de selin ardından hasar gören enerji nakil hatları büyük oranda onarıldı.

0 yorum:

Anahtar Kelimeler :

Domuz Gribi,Domuz gribi öldürücü müdür?,Domuz Gribi Belirtileri,Domuz gribi aşısı,domuz gribi nasıl bulaşır?,domuz gribi tedavisi,domuz gribi nasıl anlaşılır?,domuz gribi aşısının yan etkileri,domuz gribi maskesi,domuz gribi son durum,domuz gribi haberleri,domuz gribi risk grubu